Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Creme de zi
  6. /
  7. Crema dermoreparatoare H3 Derma+,...

Crema dermoreparatoare H3 Derma+, 50 ml, Gerovital

Beneficii Gerovital H3 Derma+ Crema dermoreparatoare:Regenereaza pielea lezata dupa traumatisme minore.Mod de utilizare Gerovital H3 Derma+ Crema dermoreparatoare:Se aplica de minim 2 ori pe zi, pe zonele afectate.Ingrediente Gerovital H3 Derma+ Crema dermoreparatoare:Centeroxul exercita o intensa actiune de restructurare a barierei de protectie a pielii prin cresterea biosintezei colagenului de tip I si III, accelerand procesul de vindecare. Ingredientul are si un efect protector asupra microcirculatiei. Sepiliftul corecteaza liniile fine, ridurile si neregularitatile pielii, hidrateaza profund si tonifiaza tesuturile printr-o actiune multipla: stimuleaza contractia fibrelor de colagen, protejeaza fibrele elastice de scindarea enzimatica si asigura protectia impotriva radicalilor liberi.  Sepitonic M3 este un cocktail de saruri minerale cu actiune crono-energizanta si antiradicalica. Stimuleaza respiratia celulara si sinteza mediatorilor energetici ai celulelor. Panthenolul imbunatateste hidratarea, reduce iritatiile si pruritul, accelereaza procesele de vindecare a ranilor.

Acest produs Crema dermoreparatoare H3 Derma+, 50 ml, Gerovital din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

39.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Bio Brain Food pulbere functionala ecologica, 200g, Republica Bio
Secom Burdock (brusture) 425mg x 100 capsule
ACM NOVOPHANE DS sampon antimatreata, 300 ml
Șampon Anticădere
SECOM SYNERGIZE-YOUR-GUT 30 CAPSULE VEGETALE
Ulei esential pur de grapefruit (citrus paradisi), 10ml, Sabio
Fitonasal Spray Pediatric 125ml
Omni Biotic Panda, 30 plicuri*3g, Institut Allergosan
Gel de dus Sleepy Lavender Fairy, 500ml, Treaclemoon
chevron-right-circle