Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Curatare si spalare
  6. /
  7. ZIAJA Manuka Tree-Peeling astringent,...

ZIAJA Manuka Tree-Peeling astringent, 75 ml

ZIAJA Manuka Tree-Peeling astringent este proiectata pentru pielea grasa si normala. Pasta curata si reface perfect pielea.Dupa utilizare, va veti simti proaspata si pielea va fi plina de vitalitate. Indeparteaza de pe piele punctele negre si excesul de sebum.Beneficii ZIAJA Manuka Tree-Peeling astringent:Curata perfect pielea,Netezeste pielea,Indeparteaza de pe piele punctele negre,Lipseste pielea de excesul de sebum,Improspateaza.Mod de utilizare ZIAJA Manuka Tree-Peeling astringent:Aplicati pe o fata umeda, masati usor si apoi clatiti bine cu apa. Evitati zona ochilor. 

Acest produs ZIAJA Manuka Tree-Peeling astringent, 75 ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

13.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Sapun solid cu tei si nalba, 100g, La Saponaria
Ruj tint rezistent Juicy 13 Eat Dotori, 29ml, Rom&nd
Farmec Sapun lichid Pure Aloe Vera, 500ml
Balsam de par bio nutritiv cu argan si shea, 150ml, Born to Bio
Hipp Anti-Reflux AR formula de lapte speciala +0 luni, 300g
Vopsea permanenta 5/6 Extra Rich, 60ml, Londa Professional
Concentrix, 60 comprimate, Desitin
HIPP 255 VITEL CU OREZ SI MORCOVI 190G
Tetine din silicon in cruce blister 6 luni+ Baby, 2 bucati, Minut
chevron-right-circle