Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Sampon
  6. /
  7. ZIAJA Sampon regenerant ulei...

ZIAJA Sampon regenerant ulei de Masline, 400 ml

Beneficii ZIAJA Sampon regenerant ulei de Masline:Fara limita de varstaProduse pentru intreaga familieProprietati hranitoare si regeneratoare, foarte mariCurata delicat parul si scalpul.Sustine regenerarea parului.Reface volumul natural si aspectul sanatos.Ofera suplete si un parfum placut de lunga durata.Fara parabeni.Ingrediente ZIAJA Sampon regenerant ulei de Masline:Ulei de masline – obtinut din semintele plantei Olea europaea presate la rece. Bogat in vitamina E si acizi grasi esentiali, nesaturati. Se absoarbe usor in piele furnizand o perioada lunga de viata produsului. Previne pierderile de apa din piele hranind usor pielea. Catifeleaza si ofera elasticitate epidermei. Creaza un film protector pe piele protejand-o impotriva efectelor negative, nefavorabile ale factorilor nocivi din mediu. Intareste bariera naturala a apei si lipidelor.

Acest produs ZIAJA Sampon regenerant ulei de Masline, 400 ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

12.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Tratament Anticădere
Apivita Deo roll-on Fresh, 50ml
Aminoacizi pudra BCAA811 cu aroma de mar, 400g, Genius Nutrition
SENI SUPER PLUS LARGE AIR SCUTECE INCONTINENTA 10BUC
Crema contur ochi Sesgen 32, 15ml, Sesderma
Absorbante Herbs Panty Verbina, 60 bucati, Bella
Ulei de masaj, 50ml, Starbalm
Periuta de dinti pentru copii Kids Extra Soft, 1 bucata, Woom
Vitamina B12 cu absorbtie rapida 250mcg, 35 tablete, Jamieson
chevron-right-circle