Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Creme de corp
  6. /
  7. Balsam pentru piele foarte...

Balsam pentru piele foarte uscata Xemose oleo-relipidant, 500 ml, Uriage

Beneficii URIAGE Xemose balsam oleo relipidant:Calmează instantaneuAcest produs are o acțiune de calmare instantanee datorită cronoxiului.Asigură confort de lungă duratăAre o triplă acțiune de barieră pentru calmare de lungă durată: Cerasterol 2F restabilește și întărește bariera pielii, complexul TLR2-Regul reglează bariera imună nativă și Apa Termală Uriage reechilibrează bariera microbiană.Mod de utilizare URIAGE Xemose balsam oleo relipidant:Utilizați zilnic pe pielea curată.

Acest produs Balsam pentru piele foarte uscata Xemose oleo-relipidant, 500 ml, Uriage din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

97.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Rame ochelari de vedere unisex Polarizen AS6458 C1
ELMEX APA DE GURA JUNIOR 6-12 ANI 400ML
Argint coloidal, 200 ml, Steaua Divina
Pompa de san electrica dubla cu acumulator KC134, 1 bucata, KidsCare
HERBAGETICA Calciu + vitamina D3 + K2, 30 capsule
GNC Baby Vitamina D3 picaturi 7.5 ml
Gerber Bio Piure mar si sfecla rosie, 125g
Crema colorata SPF 50+ Light Tint Medisun, 40 ml, Acm
Unghii false Classy Silk Dress Medium, 28 bucati, Kiss
chevron-right-circle