Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Hyalu B5 crema contur ochi antirid, 15 ml, La Roche-Posay

Inovatia antirid care reda luminozitatea conturului ochilor.PROPRIETATIRiduri si linii fine din zona ochilor. Doua tipuri diferite de acid hialuronic si vitamina B5 contribuie la reumplerea si repararea barierei cutanate din jurul ochilor.EFICIENTAINGREDIENTE ACTIVEDuo Acizi Hialuronici - utilizati in dermatologie si in chirurgia estetica. Tehnologia La Roche Posay foloseste o greutate moleculara fragmentata si mare pentru a reumple pielea atat la suprafata cat si in profunzime.Vitamina B5 - stimuleaza rezistenta si regenerarea tenului.MOD DE UTILIZARETextura confortabila, cu efect de reumplere. Baza excelenta de machiaj. Aplicati dimineata si seara.

Acest produs Hyalu B5 crema contur ochi antirid, 15 ml, La Roche-Posay din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

140.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Serum cu efect de regenerare Aminexil Dercos, 100ml, Vichy
KISS PACHET UNT DE CORP 2 X 150ML AROME STRAWBERRY CREAM + VANILLA MILK
Bacomind 450mg, 30 capsule, Laboratoarele Remedia
Crema de corp Delicate Jasmine, 200ml, Sabon
Divenoxin, 30 comprimate filmate, Zdrovit
Cutie Batoane proteice capsuni, 12bucati*55g, Pro Nutrition
Sampon Color Security, 250ml, Color Wow
Serum hidratant pentru fata Oblepikha C-Berrica, 30ml, Natura Siberica
Kit regenerator cu extract de melc si centella asiatica Snail and Cica Line, Some By Mi
chevron-right-circle