Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

URIAGE Apa termala, 50ml

Beneficii URIAGE Apa termala:Hidratează- Datorită concentrației ridicate de săruri minerale similare cu factorii naturali de hidratare ai pielii, oferă beneficii hidratante unice.Calmează- Calmează pielea sensibilă datorită conținutului ridicat de calciu și săruri de magneziu.Protejează- Siliconul întărește pelicula hidrolipidică a pielii. De asemenea, ajută la refacerea barierei cutanate datorită mineralelor.Mod de utilizare URIAGE Apa termala:Pulverizați cât de des simțiți nevoia. Un gest de îngrijire a pielii pe care vi-l puteți permite cu generozitate.Lăsați-l să acționeze. Nu uscați și nu ștergeți produsul, pentru a permite amplificarea penetrării ingredientelor active.

Acest produs URIAGE Apa termala, 50ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

14.69 Lei
Comanda Online

Alte Produse

ZDROVIT GRIPOVIT ADULTI 10PLICURI
Vopsea de par demi permanenta fara amoniac 7/73, 60ml, Londa Professional
Crema de zi pentru fermitate cu actiune tripla acizi hialuronici naturali & bakuchiol Bio, 50ml, Lavera
Bol cu lingurita, 270ml, U-Grow
RILASTIL DERMASTIL Gel curatare par si corp, 400ml
Pachet Multi-Masker, Peter Thomas Roth
Blush cremos Guilty Lolita Muah - Hotline Pink, 7g, Cupio
TORRAS Ciocolata neagra cu mere fara zahar si gluten, 75g
Marnys Flash Ultimate, 7 fiole
chevron-right-circle