Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si suplimente
  4. /
  5. Calciu
  6. /
  7. Naturalis Calcifix sirop, 200...

Naturalis Calcifix sirop, 200 ml

Calciul este necesar pentru menținerea sănătății sistemelor osos și muscular, dar și a dinților.Magneziul contribuie la sinteza normală a proteinelor și la procesul de diviziune celulară. Zincul contribuie la funcția cognitivă normală și la menținerea vederii normale. Vitamina D3 contribuie la menținerea concentrațiilor normale de calciu în sânge și la absorbția normală a calciului și a fosforului.Ingrediente:apă purificată, zahăr, îndulcitor (sorbitol), carbonat de calciu, hidroxid de magneziu, gluconat de zinc, colecalciferol, agent de îngroşare (gumă xantan, hidroxietilceluloză), conservant (benzoat de sodiu), aromă de lămâie, aromă de portocale.Ingrediente activeCantitate/5 ml sirop%VNR*Calciu 150 mg18,75Magneziu 75 mg20,00Zinc 3 mg30,00Vitamina D31,875 μg (75 UI)37,50*Valoarea Nutriţională de Referinţă conform Regulament 1169/ 2011. Valoarea energetică: 3,84 kcal/5 ml.Mod de utilizare: Copii peste 4 ani: 5 ml (1 linguriţă) de 3 ori pe zi.Adulţi: 10 ml (2 linguriţe) de 2 ori pe zi.A se agita flaconul înainte de utilizare.Atentionari: Nu se recomandă administrarea calciului în hipercalcemie, hipercalciurie, afecţiuni renale cronice, litiază renală, precum și în cazul hipersensibilităţii la ingrediente.A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viaţă sănătos. Dacă suferiţi de afecţiuni cronice sau urmaţi un tratament medicamentos de lungă durată, cereţi sfatul medicului sau farmacistului înaintea utilizării.   A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A se consuma, de preferinţă, până la sfârșitul lunii înscrise pe ambalaj.A se păstra la temperaturi între 15-25°C, în ambalajul original. 

Acest produs Naturalis Calcifix sirop, 200 ml din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

29.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

AXIS Masca de fata revitalizanta Green Vital Energy, 27ml
Talitha spray sublingual 50 ml
SESDERMA C-VIT RADIANCE LAPTE DE CORP 250ML
Rame ochelari de vedere barbati Dolce & Gabbana DG3365 501
Comprese absorbante Zetuvit 10x20cm, 25 bucati, Hartmann
Apivita Gel de dus cu iasomie, 500ml
BioSunLine Mini Vitamina C 100 mg pentru copii, 30 comprimate
GOLD NUTRITION EXTREME CUT GREEN , 100 tb
Lotiune tonica spray cu prebiotice, 200ml, Under20
chevron-right-circle