Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Apa de gura fara alcool Active Gum Health Fresh Mint Parodontax, 500 ml, Gsk

Beneficii Apa de gura parodontax Active Gum Health Fresh Mint:Actioneaza in mod activ asupra bacteriilor din placa bacteriana, oferind protectie impotriva acumularii acesteia;Apa de gura cu fluor, fara alcool, pentru utilizare zilnica.Ingrediente:Aqua, Glycerin, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Citrate, Sodium Lauryl Sulphate, Aroma, Methylparaben, Propylparaben, Zinc Chloride, Gellan Gum, o-cymen-5-ol, SodiumFluoride, Sodium Saccharin, CI 17200.Mod de utilizare:Folositi de doua ori pe zi. Agitati usor inainte de utilizare. Clatiti timp de 1 minut cu 10 mlsolutie, apoi scuipati.Precautii / Atentionari:Nu inghititi. Nu clatiti cu apa dupa folosirea apei de gura. A nu se lasa la indemana copiilor.A nu se folosi de catre copii cu varsta sub 6 ani. Incetati utilizarea daca apar iritatii. A nu se bea direct din flacon. Nu folositi produsul daca sigiliul capacului lipseste sau nu este intact. A se folosi preferabil inainte de data inscriptionata pe ambalaj.

Acest produs Apa de gura fara alcool Active Gum Health Fresh Mint Parodontax, 500 ml, Gsk din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

21.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Redoxitos Triple Action, Vitamina C, suport imunitar, 25 de jeluri gumate
Sampon solid anti-matreata, 50g, La Saponaria
Total Mix sinergie de microelemente coloidale 20 ppm, 480ml, Alchemy
Mist cu protectie solara SPF50, Comfort Repaskin Lavanda, 100 ml, Sesderma
Pudra absorbanta pentru picioare, 35g, Gamarde
Ulei Esential Grapefruit (Citrus paradisi) 100% Organic Ecocert, 10ml, Soil
Pireu mere-banane-capsuni Eco, 120g, Mogli
Balsam de buze colorat cu capsuni Kiss Me, 8ml, Biovene
Ochelari de soare unisex Ray-Ban RBR0501S 67083A
chevron-right-circle