Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Huggies DryNites Conv 4-7 ani Baieti,17-30kg, 10bucati

Lenjerie de noapte DryNites®  Lenjerie de noapte DryNites® - sunt chilotei-scutece absorbanti pentru baietei de 4-7 ani.  Sunt conceputi special pentru copiii care sufera de incontinenta.  Gradul ridicat de absorbtie a chiloteilor corespunde varstei pentru care sunt destinati. Cu chiloteii de noapte DryNites® asigurati nopti linistite copilului si dumneavoastra!  Asigura o buna protectie impotriva scurgerilor pe toata durata noptii.  Caracteristicile principale al lenjeriei de noapte DryNites®: partea absorbanta a lenjeriei corespunde varstei copilului;strat exterior impermeabil;laturi elastice;dupa model si culoare seamana cu lenjeria obisnuita;materialul, din care sunt facuti chiloteii, este usor si placut corpului;chiloteii-scutece sunt invizibili sub haine.  Dimensiuni disponibile

Acest produs Huggies DryNites Conv 4-7 ani Baieti,17-30kg, 10bucati din categoria Scutece si chilotei se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

31.08 Lei
Comanda Online

Alte Produse

3M FUTURO GENUNCHIERA CU STABILIZATOR DUAL MARIME S 30.5-36.5CM
Decasept propolis, 24 comprimate
Biscuiti cu cacao, 320g, Plasmon
Serum concentrat hidratant Hydrance Boost, 30 ml, Avene
HIPOCRATE PANTHENOL SPRAY FORTE ICE EFFECT 150ML
Aminoacizi Amino X Aroma mar verde, 435g, BSN
Rubber base French Collection Perfect French, 15ml, Cupio
Zinc 50mg, 100 tablete, Jamieson
Baton proteic cu aroma de Cookie-Dough Peanut Joe's Soft Bat, 50g, Weider
chevron-right-circle