Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Gel de dus si sampon cu aroma de zmeura KIDS, 400 ml, Sanosan

Beneficii Sanosan Gel de dus si sampon cu aroma de zmeura KIDS:combinatia blanda de substante curata si ingrijeste pielea sensibila-delicata a copiilor;parul fin nu se mai incurca, devine usor de pieptanat, stralucitor si matasos;fara microplastice, SLS, parabeni SLES, siliconi si ulei de parafina; testat clinic;93 % ingrediente de origine naturala (conform standardului ISO 16128).Ingrediente:Aqua (Water), Glycerin, Sodium Chloride, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Cocamidopropyl Betaine, Hydrolyzed Milk Protein, Olea Europaea (Olive) Fruit Extract, Parfum (Fragrance), Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sodium Sulfate, Citric Acid, CI 16035.Mod de utilizare:Distribuiti Shower & Shampoo Zmeura pe pielea si parul umed, apoi clatiti bine cu apa.

Acest produs Gel de dus si sampon cu aroma de zmeura KIDS, 400 ml, Sanosan din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

28.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Hygienium solutie antibacteriana si dezinfectanta, 1L
Ghiozdan pentru pranz Zoo Narwhal, 1 bucata, Skip Hop
Apa de toaleta Philosia, 50ml, Korres
Sampon Hydration, 250ml, Moroccanoil
Lotiune cu protectie solara SPF 50+ Wetskin pentru corp piele sensibila sau uscata Eco Tube Anthelios, 200ml, La Roche-Posay
Crema de fata cu protectie solara SPF30 Velvet, 50ml, Frezyderm
Apivita Sapun natural cu trandafir si piper negru, 125g
Crema matifianta anti-imperfectiuni Biology AC, 40ml, A-Derma
MICROCLISME GLICERINA+MUSETEL+NALBA ADULTI 9G X 6BUC
chevron-right-circle