Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Mama si copilul
  4. /
  5. Servetele umede si uscate
  6. /
  7. HUGGIES Servetele umede Pure,...

HUGGIES Servetele umede Pure, 56 bucati

Beneficii HUGGIES Servetele umede Pure:fara parfum, alcool si parabeni;ajuta la prevenirea cauzelor euptiilor cutanate;sigure pentru nou-nascuti;impregnarea contine apa purificata;curata grijuliu pielea delicata a nou-nascutului;dupa utilizarea lor, nu apare senzatia de efect "lipicios";doar pentru uz extern.Servetele umede de la Huggies au o textura delicata si moale, ceea ce le face potrivite pentru pielea sensibila a bebelusului. Nu contin subsnate iritante, ceea ce ofera o incredere marita in utilizarea lor frecventa pentru ingrijirea zilnica. Pe langa curatarea delicata, aceste servetele mentin pielea hidratata corespunzator. Recomand cu incredere aceste servetele pentru eficienta si siguranta lor.Irina Ghinita, farmacist Spring Farma

Acest produs HUGGIES Servetele umede Pure, 56 bucati din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

4.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Fiole intensiv antimatreata Tratament Expert, 10 fiole x 10ml, Gerovital
Extract din frunze de maslin 500 mg, 60 capsule, Rotta Natura
Creion de ochi Le Khol By Paradise 101 Midnight Black, 1.2g, L'Oreal Paris
Paste tricolore Cars Bio, 300g, Dalla Costa
Pachet Liv 52 100+100 tablete, -40% reducere al 2-lea produs
Mini chec cu crema de ciocolata fara gluten, 210g, Gerble Expert Dietetic
Ulei de curatare pentru ten Immortelle Precious, 200ml, L'Occitane
Rame ochelari de vedere dama Ana Hickmann AH6487 E01
Apivita, Lotiune de curatare pentru fata 2in1, 200ml
chevron-right-circle