Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Dr. Konopka's Crema de corp balsam, regeneranta, 300 ml

Crema de corp balsam este un produs certificat natural bazat pe retetele Dr. Konopka ideal pentru pielea matura, uscata si sensibila. Uleiul organic de catina si extractul organic de mur pitic ajuta la hranirea si inmuierea pielii, la regenerarea tesuturilor, lasand pielea mai elastica si mai ferma.Ingredientele pretioase incetinesc procesul de imbatranire si au grija ca pielea ta sa-si pastreze aspectul tanar si frumos, in timp ce stimuleaza productia de colagen si protejeaza pielea impotriva deshidratarii. Crema de corp balsam este un produs vegan, certificat COSMOS NATURAL.Mod de utilizare Dr. Konopka's Crema de corp balsam, regeneranta:Se aplica pe piele si se maseaza pana la absorbtia completa.Ingrediente Dr. Konopka's Crema de corp balsam, regeneranta:Ulei organic de catina, extract organic de mur pitic, unt de Shea, ulei din germeni de grau. Contine 100% ingrediente naturale. Butyrospermum Parkii Butter*, Hippophae Rhamnoides Fruit Oil*, Helianthus Annuus Seed Oil*, Rubus Chamaemorus Fruit Extract*, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Triticum Vulgare Germ Oil*, Oenothera Biennis Oil*, Tocopherol, Parfum, Limonene, Linalool

Acest produs Dr. Konopka's Crema de corp balsam, regeneranta, 300 ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

43.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Gel de dus si peeling magnolie si piper roz, 220g, LaQ
Test automonitorizare Accu-Chek Performa Nano, 50 buc
Sapun pentru maini pudra igienizant, 25g, La Saponaria
Oral B Rezerva periuta electrica iO Series 7, 2 rezerve
Rame ochelari de vedere barbati Dolce & Gabbana DG5062 2525
Dr. Konopka's tonic de fata hranitor, 200 ml
CreaF7 cu mar verde, 405g, Genius Nutrition
Vopsea de par permanenta fara amoniac 5-77 Saten Roscat Stralucitor 3/23 Color Oleo Intense, 115ml, Syoss
Sirop VitaforTIS, 150ml, Tis Farmaceutic
chevron-right-circle