Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Sampon
  6. /
  7. Dr. Konopka's Sampon Anti-matreata,...

Dr. Konopka's Sampon Anti-matreata, 500 ml

Samponul anti-matreata este solutia ideala pentru un scalp sanatos si pentru un par plin de stralucire. Formulat cu un amestec special de uleiuri organice nr. 37 al dr. Konopka, care calmeaza scalpul si lasa parul sanatos si stralucitor. Imbogatit cu extract organic de musetel si extract organic din planta medicinala sulfina galbena, acest sampon are grija de scalpul sensibil prin eliminarea matretii si previne reaparitia acesteia. In plus, acest sampon iti calmeaza pielea si diminueaza discomfortul cauzat de matreata si mancarimi, dezvaluind un scalp curat, sanatos, care promoveaza un par sanatos, revitalizat si stralucitor. Samponul anti-matreata semnat Dr. Konopka este un produs vegan, certificat COSMOS NATURAL.Mod de utilizare Dr. Konopka's Sampon Anti-matreata:Se aplica pe parul umed, se maseaza pana la obtinerea unei spume, dupa care se clateste din abundenta.Ingrediente Dr. Konopka's Sampon Anti-matreata:Extract organic de musetel, extract organic din planta medicinala sulfina galbena, ulei de masline, ulei de argan, ulei de macadamia, ulei din seminte de zmeura, ulei de rozmarin, extract de galbenele, extract de arnica si vitamina E. Contine 98% ingrediente naturale.Melilotus Albus Flower/Leaf/Stem Extract*, Sodium Coco-Sulfate, Aqua, Lauryl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Chamomilla Recutita Flower Water*, Olea Europaea Fruit Oil*, Helianthus Annuus Hybrid Oil*, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil*, Argania Spinosa Kernel Oil*, Macadamia Ternifolia Seed Oil*, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Rubus Idaeus Seed Oil*, Oenothera Biennis Oil*, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil*, Helianthus Annuus Seed Oil*, Calendula Officinalis Flower Extract*, Rubus Chamaemorus Fruit Extract*, Arnica Montana Flower Extract*, Tocopherol, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate

Acest produs Dr. Konopka's Sampon Anti-matreata, 500 ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

37.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ser anti-imbatranire RetiAge, 30 ml, Sesderma
Ruj Made for All 376 Pink Color Sensational, 5.7g, Maybelline
Rame ochelari de vedere barbati Vogue VO5403 W44
Spray pentru descurcarea parului Brillance, 250ml, Evoluderm
Inel gingival cu apa +6 Luni, piersica, PUR
Masca cu Arbore de Ceai+Madecassoside, 7Days Plus, 1 bucata, Ariul
Prosop exfoliant pentru tenul sensibil cu doua texturi Bath & Body, 1 bucata, Cleanlogic
Lotiune de corp Re:Proust Essential Blending, 30ml, Frudia
Acetona, cu extract de ALOE VERA, KERATINA si D-PANTENOL, 60 ml TIS
chevron-right-circle