Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Dr. Konopka's Sapun lichid pentru maini si corp hidratant, 500 ml

Acest sapun lichid calmant pentru maini si corp semnat Dr. Konopka este formulat cu amestecul organic nr. 54, care regleaza si mentine nivelul optim de hidratare al pielii. Acest sapun lichid curata pielea cu blandete, are un efect calmant si hidratant si ajuta intens la hranirea pielii.Impreuna cu uleiul de lavanda, acest sapun este produsul ideal care ajuta la relaxarea intregului corp prin ameliorarea tensiunilor si a stresului.Datorita formulei sale unice, acest sapun lichid lupta impotriva microbilor, virusilor si a parazitilor, eliminand orice urma de microb de pe suprafata pielii. Este un produs vegan, certificat COSMOS NATURAL.Mod de utilizare Dr. Konopka's Sapun lichid pentru maini si corp hidratant: Se aplica pe pielea umeda si se maseaza mainile si corpul pana la obtinerea unei spume dense, dupa care se clateste din abundenta.Ingrediente Dr. Konopka's Sapun lichid pentru maini si corp hidratant: Ulei de lavanda, extract de sulfina alba, extract de catina, ulei de menta, extract de musetel, extract de nufar, extract de macese. Contine 98% ingrediente naturale.Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Lauryl Glucoside, Lavandula Angustifolia Oil*, Melilotus Albus Flower/Leaf/Stem Extract*, Saccharide Isomerate, Sorbus Sibirica Extract*, Mentha Piperita Leaf Water*, Mentha Piperita Oil*, Chamomilla Recutita Flower Water*, Anthemis Nobilis Flower Extract*, Nuphar Luteum Root Extract*, Angelica Archangelica Root Water*, Althaea Officinalis Root Extract*, Hamamelis Virginiana Water*, Rosa Canina Fruit Extract*, Sodium Citrate, Caprylyl/Capryl Wheat Bran/Straw Glycosides, Fusel Wheat Bran/Straw Glycosides, Polyglyceryl-5 Oleate, Sodium Cocoyl Glutamate, Glyceryl Caprylate, Sodium Chloride, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum, Citric Acid, Linalool, Limonene

Acest produs Dr. Konopka's Sapun lichid pentru maini si corp hidratant, 500 ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

19.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Spirulina pulbere, 200g, Springmarkt
Ciocolata neagra cu migdale 62% fara zahar si gluten Organic Bio, 150g, Torras
Crema hidratanta seboregulatoare Normacne, 40ml, Dermedic
Femmes Enceintes, 30 capsule moi, Manhae
Sapun lichid pentru curatare Blendercleanser Lavender, 88ml, Beauty Blender
Ceai de seara cu Rooibos si vanilie, 17 plicuri, Yogi Tea
Tonimer Lab Panthexyl Baby spray, 100 ml
Colargol 0.5 % Solutie 10ml Farmacia Indrafarm
Ulei de curatare spumant si hidratant fata si corp pentru piele normala si uscata, 473ml, CeraVe
chevron-right-circle