Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Elmex Pasta de dinti Anti Caries Professional Junior, 6-12 ani, 75 ml

Beneficii Elmex Pasta de dinti Anti Caries Professional Junior, 6-12 ani:● Cu Agent de Neutralizare a Acizilor din Zaharuri● Combate cauza principală a cariilor dentare● Neutralizează acizii din zaharuri direct în placa dentară● Întărește smalțul prin remineralizare de patru ori mai mare● Pentru dinți mai puternici și mai rezistenți● Confirmate prin studii cliniceVezi aici regulamentul campaniei elmex Spring, Farmacia la Pret Mic

Acest produs Elmex Pasta de dinti Anti Caries Professional Junior, 6-12 ani, 75 ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

19.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

MSM capsule 100% naturale, 180 capsule, Health Nutrition
Crema de fata Apidermin, 50 ml, Complex Apicol
Detoxifiant, 60 comprimate, Dacia Plant
ULTRABLANC PASTA DE DINTI 75ML 1+1 50% REDUCERE LA AL 2-LEA PRODUS
Clinsin spray nazal, 30 ml
Vopsea vegana 5.66 Intense Red Light Chestnut, 100ml, Natural Kay
Set Cadou All in One, 300 ml, The Luxury Bathing Company
Suzeta din latex cu tetina anatomica 0 luni+ Colour Fossil Grey, 1 bucata, Bibs
Plasturi pentru gat si decolteu Wrinkle Firming, 5 bucati, Tenzero
chevron-right-circle