Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Masti de par si...
  6. /
  7. Seboradin masca anticaderea parului,...

Seboradin masca anticaderea parului, 150ml

Beneficii Seboradin masca anticaderea parului:EficiențăPărul este mai puternic, mai bogat și rezistent la cădere, recâștigă un aspect sănătosAre efect de protecție și reparare asupra părului și scalpului. Părul este mai puternic, mai bogat și mai sănătosIngrediente Seboradin masca anticaderea parului:Extractul de măslin are acțiune anti-îmbătrânire asupra foliculilor de păr, prelungindu-le funcționarea.Complexul aminoacid al vitaminei H întărește ancorarea frelor de păr în rădăcină, accelerează creșterea părului.Extractul din lămâi accelerează microcirculația scalpului, hrănind rădăcinile frelor de păr.Extractul natural din gingseng hrănește părul, oxigenează scalpul.Complexul de vitamine și aminoacizi hidratează și revitalizează părul.Uleiul jojoba conferă strălucirea corespunzătoare, protejează părul și scalpul împotriva pierderii apei.

Acest produs Seboradin masca anticaderea parului, 150ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

37.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Proteine din zer 100% Whey Gold Standard aroma de ciocolata si unt de arahide, 896g, Optimum Nutrition
Tratament pentru definirea buclelor dupa permanent Curl Definer, 1000ml, Londa Professional
Crema pentru conturul ochilor iritati Defence Tolerance, 15ml, Bionike
Iberogast picaturi orale, 50 ml, Bayer
Extract Concentrat din mladite de MERISOR, 15 ml
Rame ochelari de vedere barbati Vupoint M8031 C1
Q10 MAX, 30 cps
Scutece Active Baby, 4-8kg, Marimea 2, 96 bucati, Pampers
Scrub de corp Natural Body Soap Renewal & Elasticity Taiga Siberica, 300ml, Natura Siberica
chevron-right-circle