Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Sampon
  6. /
  7. ACM NOVOPHANE K Sampon...

ACM NOVOPHANE K Sampon antimatreata, 300 ml

Beneficii ACM NOVOPHANE K Sampon antimatreata:Calmează mâncărimea și roșeața scalpului. Condiții de descuamare severă a scalpului. Elimină eficient descuamarea cronică. Conține agenți calmanți și hidratanți.Mod de utilizare ACM NOVOPHANE K Sampon antimatreata:Udați părul. Aplicați samponul și masați delicat scalpul până la spumare. Lăsați să acționeze câteva minute sau urmați recomandarea medicului, apoi clătiți. În cazul contactului cu ochii, clatiți din abundență cu apă.

Acest produs ACM NOVOPHANE K Sampon antimatreata, 300 ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

80.55 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Dr. Max Vitamina B Kids, 20ml
Apivita Sampon tonifiant pentru barbati, 500ml
Pompa de san manuala Made For Me, 1 bucata, Tommee Tippee
LA ROCHE POSAY KERIUM DS CREME TUB 40ML
Apa de gura cu propolis si diatomee GennaDent, 500ml, VivaNatura
Masca servetel cu ceai verde pentru ten normal si mixt Moisture + Freshness, 32g, Garnier
Apa de gura, 200 ml, Eludril Classic
Crema de fata cu argint si aur coloidal pentru ten normal, 75ml, VivaNatura
Ser concentrat intensiv pentru corectare pete pigmentare cu efect anti-recurenta pentru orice tip de ten Mela B3, 30ml, La Roche-Posay
chevron-right-circle