Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Ingrijirea picioarelor
  6. /
  7. AS-Akileine vapo deo antiperspirant,...

AS-Akileine vapo deo antiperspirant, 100 ml

Beneficii AS-Akileine vapo deo antiperspirant:Tratament de intretinereRegleaza transpiratia picioarelor si neutralizeaza mirosurile neplacutePoate fi folosit pentru cazuri mai putin severe de transpiratie si miros neplacut al picioarelorEfect revigorant imediat. Senzatie de prospetime de la prima aplicare.Poate fi folosit alternativ dupa tratamentul cu Gelul Odorizant AKileine sau singur pentru probleme de transpiratie si miros mai putin severe. Eficienta dovedita sub control dermatologic.Fara parabeniIngrediente AS-Akileine vapo deo antiperspirant:- Saruri de alantoina - regleaza transpiratia si calmeaza iritatiile- Complex de Extract de coada calului si ulei esential de Salvie pentru un efect odorizant si anti-perspirantMod de utilizare AS-Akileine vapo deo antiperspirant: Se aplica 1 data pe zi, pe talpa piciorului si intre degete. Pentru efecte optime se recomanda un tratament de 2 saptamani, apoi reduceti. In cazul unei transpiratii cronice severe asociati seara, lotiunea Vapo Deo cu Akileine Gel deo pentru un rezultat optim. A nu se aplica pe rani. Uz externAkileine, gama verde de produse adaptata diferitelor probleme create de hiperhidrozaConcentratie foarte mare de glande sudoripare:   620 per cm2pe talpa piciorului    Hiperhidroza talpii piciorului si un mediu umed inchis pot avea urmari nefavorabile:  - Deteriorarea pielii (maceratia);  - Mirosuri neplacute (dezvoltarea bacteriilor);  - Micoza (dezvoltarea ciupercilor)

Acest produs AS-Akileine vapo deo antiperspirant, 100 ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

36.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Emulsie hidratanta matifianta pentru ten mixt Aquabella, 50 ml, Nuxe
Apivita My Color Elixir Vopsea de par, N6.18
Ostart D3 2000 UI 60 cp filmate Fiterman
Desert bio din mere, capsuni si vanilie +6 luni, 90g, BabyBio
Lapte de corp cu Vitamina C, 500 ml, Babaria
Spray impotriva alergiilor Isomar, 30ml, Euritalia
Gel de dus Atoderm, 500ml, Bioderma
Chipsuri de cocos cu cacao, 100g, Niavis
Crema bogata Beevine Elixir, 50 ml, Apivita
chevron-right-circle