Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

AS Akilene Spray 3 in 1, 150 ml

Beneficii AS Akilene Spray 3 in 1:Acțiune triplă - formulă anti-bacterianăDezodorizează eficient picioarele împiedicând apariția mirorușilor neplăcuteReglează apariția transpirației excesive care duce la macerațieDezinfectează încălțăminteaSpecial creat pentru picioare predispuse la transpirație, miros dezagreabil, picioare obosite, supra-încălziteIngrediente AS Akilene Spray 3 in 1:Rășină benzoica combinată cu un agent bacteriostatic și fungistatic - împiedică dezvoltarea mirosurilor neplăcute și dezinfectează piciorul și încălțăminteaMentol natural - pentru un efect revigorantFără parabeni.Nu lasă urme, nici pete grase.

Acest produs AS Akilene Spray 3 in 1, 150 ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

51.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Eubiotic Baby, 10 stick-uri, Labormed
Vitamax Q10 x 15 cps, OFERTA doua cutii, 50% reducere la a doua cutie
Isoflavone din soia, 90 capsule, GNC
Colon help, 240g, Zenyth
Rame ochelari de vedere barbati Vogue VO5403 2819
Serenite Manhae, 30 capsule, VItavea
Sirop Drainer Express, 500ml, Gerlinea
Toner pentru fata iluminant cu A-HA si Vitamina C, 150ml, Dearboo
CARBOCIT 30 COMPRIMATE
chevron-right-circle