Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Mama si copilul
  4. /
  5. Igiena piele si par
  6. /
  7. Gel de curatare Stelatopia,...

Gel de curatare Stelatopia, 200 ml, Mustela

Beneficii Mustela Stelatopia gel de curatare:Stelatopia Gel curatator curata delicat si compenseaza efectele de uscare ale apei dure pentru a reduce iritatiile;Calmeaza si lasa pielea catifelata; Toleranta cutanata ridicata de la nastere;Cu ulei de floarea soarelui provenit din culturi BIO;Testat dermatologic;Fabricat in Franta;Politica de siguranta a ingredientelor;98% ingrediente de origine naturala.Ingrediente:AQUA / WATER / EAU, GLYCERIN, CAPRYLYL / CAPRYL GLUCOSIDE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, HYDROXYPROPYL GUAR, ORYZA SATIVA (RICE) STARCH, SODIUM BENZOATE, CITRIC ACID, XANTHAN GUM, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL UNSAPONIFIABLES, POTASSIUM SORBATE, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) FRUIT EXTRACT.Mod de utilizare:Aplicati pe pielea umeda a fetei si corpului. Clatiti din abundenta si uscati delicat, fara a freca. Inclusiv nou-nascutii care au parasit sectia de neonatologie, 2. OCDE302B

Acest produs Gel de curatare Stelatopia, 200 ml, Mustela din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

59.8 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Rehydrol solutie de rehidratare cu banane, 10 plicuri, MBA Pharma
BIODERMA ATODERM CREMA 500ML
Carmol Flu, 100 ml, Biofarm
VICHY DERMABLEND 3D FOND DE TEN CORECTOR TEN GRAS CU TENDINTA ACNEICA NUANTA 30 BEIGE X 30 ML
Sampon tratament impotriva caderii parului pentru par gras Capilar+, 275ml, Gerocossen
LABO CRESCINA HFSC SAMPON 1300 MAN 200ML
Bebelo Care Termometru Duo cu infrarosu, 1 bucata
SECOM ASHWAGANDHA SE 500MG X 60 CAPSULE
ZDROVIT MOLEKIN IMUNO X 20 COMPRIMATE EFF
chevron-right-circle