Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Cetaphil Gel de curatare pentru ten normal-gras, 236 ml

Beneficii Cetaphil Gel de curatare pentru ten normal-gras:Curăță în profunzime tenul;Formulă ușoară de spumă care curăță fără a îndepărta uleiurile naturale ale pielii;Ideal pentru tenul normal, gras și mixt;Non-comedegenic, pH (5.5 – 6.1), neiritant;Potrivit utilizării de către adolescenții și adulții cu ten sensibil și gras.Ingrediente Cetaphil Gel de curatare pentru ten normal-gras:Apă, glicerină, PEG-200 palmitat gliceril hidrogenat, butilen glicol, sarcozinat lauril de sodiu, PEG-7 cocoat de gliceril, lauret sulfat de sodiu, acrilați/steareth-20 copolimer metacrilat, amyl cinnamal, benzoat de benzil, citronelol, EDTA disodic, geraniol, hidroxicitronelal, linalool, metilparaben, pantenol, parfum, PEG-60 ulei de ricin hidrogenat, fenoxietanol, clorură de sodiu, laurat de sodiu, sulfat de sodiu.Mod de utilizare Cetaphil Gel de curatare pentru ten normal-gras:Poate fi utilizat zilnic, dimineata și seara. Aplicați gelul de curățare pe față, masați ușor și apoi clătiți cu apă.

Acest produs Cetaphil Gel de curatare pentru ten normal-gras, 236 ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

58.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Lotiune Bikini Ingrow, 100 ml, Eva Intima
Vopsea pentru par NR. 4.5 Mahogany Brown Shine On, 1 bucata, Bionike
Nufăr Lemn-parchet Fără Ceară 750 Ml
Solgar Magneziu + B6, 100 tablete
LA ROCHE POSAY ANTHELIOS SHAKA FLUID INVIZIBIL SPF30 50ML
Gel spumant si hidratant Sensibio, 500ml, Bioderma
Creion de buze nr.05 Beauty, 4g, Gerovital
L'Erbolario Ulei de soare Elasticising Sun SPF6, 100ml
Lapte praf AR Expert, 400g, Humana
chevron-right-circle