Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Sampon
  6. /
  7. ZIAJA Sampon cu menta,...

ZIAJA Sampon cu menta, octopirox si urzica pentru par gras, 400 ml

Beneficii ZIAJA Sampon cu menta, octopirox si urzica pentru par gras:Produsul pe bază de mentă este conceput special pentru părul gras, prin urmare, satisface pe deplin nevoile acestui tip de păr și are grijă de sănătatea scalpului.Șamponul curăță ușor și eficient firele de păr, eliminând excesul de sebum și normalizând starea scalpului. Extractul de aloe, prezent în compoziția produsului, calmează și hidratează pielea, neutralizează iritarea și mâncărimea.La fel, produsul este îmbogățit cu octopirox, o componentă care elimină mătreața și, de asemenea, contracarează reapariția acesteia, iar extractul natural de mentă umple pielea și părul cu o senzație lungă de prospețime.Drept urmare a utilizării șamponului, părul rămâne curat și proaspăt mai mult timp, capătă energie vitală și strălucire sănătoasă.Mod de utilizare ZIAJA Sampon cu menta, octopirox si urzica pentru par gras:Se aplică cantitatea potrivită de produs pe părul umed masând ușor până la formarea unei spume dense. Clătiți bine cu apă din abundență. Repetați procedura în caz de necesitate.Ingrediente ZIAJA Sampon cu menta, octopirox si urzica pentru par gras:Aqua (Water), Cocamidopropyl Betaine, Sodium Laureth Sulfate, Sodium C 14-17 Alkyl Sec Sulfonate, Disodium Laureth Sulfosuccinate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Panthenol, Propylene Glycol, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract, Urtica Dioica (Nettle) Leaf Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Polyquaternium-10, Piroctone Olamine, Cocamide DEA, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, 2-Bromo-2-Nitropropane-1.3-Diol, Mentha Arvensis Leaf Extract, Citric Acid.

Acest produs ZIAJA Sampon cu menta, octopirox si urzica pentru par gras, 400 ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

12.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Rame ochelari de vedere barbati Police VPLG79 0531
Secom Good Routine C-Your-Immunity 30 capsule
Omega 3 lichid, 125ml, Marnys
HYLLAN PROFECUND TESTE DE OVULATIE 3 BUCATI
Sebamed Clear Face, Crema dermatologica matifianta antiacneica, 50ml
Exfoliant delicat 7Day, 100ml, Clinique
Cosmetic Plant Crema revitalizanta de noapte cu miere si laptisor de matca, 50ml
Set lingurite 4 luni+ Gri/Verde, 2 bucati, Tommee Tippee
Ivatherm IVAHIDRA+ A.D Gel de spalare piele sensibila foarte uscata reactiva 500ml
chevron-right-circle