Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Baby Nova Set 3 lingurite +4luni 34608

Caracteristici Baby Nova Set 3 lingurite +4luni 34608:Aceste lingurițe sunt foarte bune pentru borcănașele înalte pentru bebeluși datorită faptului că ating cu ușurință fundul borcanului. Optime pentru hrana pasată și solidă. Fabricate din polipropilenă (PP) de înaltă calitate. Fără bisfenol-A (BPA free). Pentru siguranță și sănătatea copilului dumneavoastră: ATENȚIE! Acest articol nu este o jucărie. Se utilizează numai sub supravegherea unui adult. verificați produsul înainte de fiecare utilizare. Aruncați produsul la primele semne de deteriorare sau uzură. Spălați-le și înainte de prima folosire. Verificați întotdeauna temperatura alimentelor înainte de a hrăni copilul. Se pot spăla și în mașina de spălat vase. Nu se sterilizează. Nu le păstrați în lumina directă a soarelui.

Acest produs Baby Nova Set 3 lingurite +4luni 34608 din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

14.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Lotiune pentru par Volume Thickening, 100ml, Moroccanoil
Spray invizibil SPF50+ cu parfum Anthelios, 200ml, La Roche-Posay
Bautura Standard Fibre Neutro fara aroma, 500ml, Nutricomp
Lapte de corp hidratant cu aroma de vanilie, 200ml, Cottage
Eritritol ecologic, 250g, Niavis
Biomicin Forte,10 ml
Balsam de par spray Detox Sakhalin, 170ml, Natura Siberica
BIODERMA ATODERM ULEI DE DUS 200ML
SECOM RESPIRATORY PROTECT PROBIOTICS 30 COMPRIMATE MASTICABILE
chevron-right-circle