Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Mustela Ulei de Masaj, 100 ml

Beneficii Mustela Ulei de  Masaj:Ulei de masaj pentru piele normala – bebelusi si copii.Hraneste si calmeaza, de la nastere.Ingrediente naturale protector patentat, 0% parabeni, 0% ftalati, 0% fenoxietanol.Hipoalergenic, testat clinic.Ulei de Avocado: hraneste si ajuta la mentinerea barierei protectoare naturale a pielii.Hidrateaza si lasa un film protector pe piele.Ideal pentru masaj.Ulei non-gras, care se absoarbe repede.Toleranta cutanata ridicata de la nastere.Formulat pentru a minimiza riscul de reactii alergice. 99% ingrediente de origine naturala. Mod de utilizare Mustela Ulei de  Masaj:Pulverizati in palme, apoi masati corpul. Pastrati la temperatura camerei, nu expuneti la razele directe ale soarelui si nu congelati.

Acest produs Mustela Ulei de Masaj, 100 ml din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

50.6 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Corector bio antiroseata, 3.5g, Charlotte Bio
Fresubin 2Kcal HP fibre, punga tip EasyBag, 500 ml
Rame ochelari de vedere unisex Ray-Ban RX7210 2000
Crema calmanta cu textura bogata Tolederm Control, 40ml, Uriage
Crema fata anti-rid hidratanta V1, 30ml, Lovren
Institutul de Apicultura Polenolecitin, 100g
SECOM BROCCOMAX 60 CAPSULE
Pila de calcaie Nature Love mix Menta-Gri, 1 bucata, Parsa Beauty
Lapte de corp cu uree 10%, 300ml, Numismed
chevron-right-circle