Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Masca chirurgicala HartMann Foliodress Mask Loop Type IIR x 50 buc.

Caracteristici Masca chirurgicala HartMann Foliodress Loop Type IIR: Masca chirurgicala, de unica folosinta, cu 3 pliuri prevazuta cu elastic fine, albastra, nesterila Confectionate din material bine tolerat de piele Clasificata ca dispozitiv medical Clasa I Capacitate de filtrare a bacteriilor de peste 98%.Forma de prezentare: 50 bucCOMANDA MASCA CHIRURGICALA HARTMANN FOLIODRESS LOOP TYPE IIR X 50 BUC., ONLINE SI IN RATE. LIVRAM PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS 

Acest produs Masca chirurgicala HartMann Foliodress Mask Loop Type IIR x 50 buc. din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

52.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ceai Bio Vreme Furtunoasa, 18 plicuri, Sonnentor
Menopauza Complex Natural, 30 capsule, AdNatura
Meloni Prosop pentru par cu nasture Cinnamon Season
Fiole Collagen Boost, 10 fiole x 2 ml, La Cabine
SESDERMA C-VIT ADVANCE 1.5ML 10FIOLE
Oglinda cosmetica Negru Mat 3x, 1 bucata, Parsa Beauty
Crema pentru conturul ochilor 5% Urea, 15ml, Numismed
Gel antiacneic ulei Tea tree, 50 ml, VivaNatura
ProTectis cu Vitamina D3 800 UI si aroma de portocale, 10 tablete masticabile
chevron-right-circle