Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Ingrijire corp
  6. /
  7. Naturalis Balsam Galbenele, 20...

Naturalis Balsam Galbenele, 20 g

Naturalis balsam galbenele, 20 grame, calmant pentru pielea crapata sau arsaPielea ta este sensibila la expunerea indelungata la soare sau la accidente casnice. Arsurile, juliturile si zgarieturile sunt la ordinea zilei atunci cand faci totul pe fuga. Naturalis balsam galbenele, 20 grame actioneaza cu calm pentru regenerarea tesuturilor afectate de arsuri, solare sau casnice, rani superficiale sau uscare excesiva. Balsamul de galbenele e eficient si pe pielea crapata sau aspra, pe care o hidrateaza corespunzator. Naturalis balsam galbenele poate fi folosit si pentru tratarea micozelor picioarelor.Ce contine un flacon de balsam galbenele NaturalisNaturalis balsam galbenele, 20 grame utilizeaza puterea regeneratoare a florilor de galbenele, care sunt folosite din cele mai vechi timpuri pentru tratarea plagilor si a intepaturilor de insecte. Crema de galbenele Naturalis contine petrolatum si lanolina (pentru hidratare), capryl glicol (actiune antimicrobiana) si ceara de albine (actiune antibacteriana si antiseptica). Aplica balsamul pe piele si maseaza cu miscari circulare pana la absorbtia totala. Naturalis balsam galbenele, 20 grame se gaseste online la pret recomandat de producator.

Acest produs Naturalis Balsam Galbenele, 20 g din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

7.7 Lei
Comanda Online

Alte Produse

ELGYDIUM PERIUTA INTERDENTARA TRIOCOMPACT NARROW 2BUC
D-Mannose & Chios Mastiha, 90 capsule, Natural Doctor
Centru de joaca cu paturica intreaga si jucarii pentru 0-12 luni 40168, 1 bucata, Yookidoo
Ceai Sanatatea rinichilor, 50g, Dacia Plant
Gerovital H3 Evolution apa micelara cu Acid Hialuronic, 150ml
Crema reparatoare cu SPF50+ Cicabio Creme+, 40 ml, Bioderma
Dr. Wipes Servetele umede BIODEGRADABIL pentru ingrijirea copiilor, 72 bucati
SOLARIS Otet de mere, 500ml
Ser anti-caderea parului Neoptide Expert, 2*50 ml, Ducray
chevron-right-circle