Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Omnipor plasturi pe suport hartie 2.5cm x 5m

Caracteristici• Hidrofug la impregnare• Foarte permeabil pentru aer si vapori• Impiedica macerarea pielii• Bine tolerat de piele.Omni - gama larga de plasturi adezivi pentru mai multe intrebuintariPlasturi adezivi hipoalergenici pe diferite materiale de suport, permeabili pentru aer si vapori de apa, aderenta ridicata, aplicare facila, fiind usor de rupt.Se indeparteaza usor, nu lasa reziduuri. Sunt rezistenti la temperatura si durabili.Plasturii sunt transparenti la radiatiile Roentgen.Pentru ce sunt recomandati plasturii Omnipore• Fixare catetere urinare• Fixare canule, sonde• Fixare pansamente cu remanenta indelungata.Se pot utiliza si in cazul persoanelor cu pielea sensibila.

Acest produs Omnipor plasturi pe suport hartie 2.5cm x 5m din categoria Dispozitive Medicale se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

13.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

ALINAN URACTIV+ SIROP 150ML
Crema hidratanta pentru ten cu Acid Hyaluronic, 50ml, Purifect
Lotiune dupa ras cu acid hialuronic Men, 100ml, Gerovital
Crema pentru picioare uscate, 50ml, SVR
Baton din ovaz cu ciocolata Fudge Giant Bar, 100g, Ma Baker
ACM NOVOPHANE Sampon sebo-reglator, 200 ml
Vitamina E naturala 1000 UI, 60 capsule, GNC
Ata dentara Antiplaca, 50 m, Elgydium
Periferisan gel cu efect de incalzire pentru spate si umeri, 100ml, Zdrovit
chevron-right-circle