Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

PLE Tinctura de propolis, actiune antimicrobiana, 30 ml

Beneficii PLE Tinctura de propolis, actiune antimicrobiana:Acţiune: intern - antimicrobiană, antivirală, antifungică, antiinflamatoare, anestezică, antioxidantă, stimulează procesele de regenerare în ansamblu, stimulent imunitar; extern: vulnerară - antiinfecţios puternic şi cu spectru larg, cicatrizant, analgezic, regenerativ epitelial.Recomandări principale:Gât - ajută la ameliorarea durerilor de gât.  Intestine - susţine refacerea în parazitozele intestinale.Piele - Ajută la refacerea integrităţii pielii în cazul arsurilor superficiale. Alte recomandări: având în vedere acţiunile multiple ale propolisului, posibilităţile de administrare ca adjuvant sunt numeroase.Mod de administrare PLE Tinctura de propolis, actiune antimicrobiana:Intern: câte 25-30 de picături de 3 ori pe zi, administrate pe zahăr, cu 30 de minute înainte de masă.Extern: aplicaţii locale, prin pensulare în strat subţire.Contraindicată persoanelor alergice la propolis (sau la produsele stupului, în general). În cazul în care nu ştiţi dacă aveţi intoleranţă la propolis, puteţi face un test aplicând tinctura pe o porţiune mică de piele – nu se va folosi dacă apar reacţii de tipul mâncărimi, înroşire, iritaţie.

Acest produs PLE Tinctura de propolis, actiune antimicrobiana, 30 ml din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

21.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Mayam Ulei esential de Brad balsamic M-1382, 10 ml
Ciocolata neagra cu alune si 54% cacao cu stevia, 125g, Torras
Fervex pentru Copii fara Zahar 280mg/100 mg/10 mg 8 plicuri
Gel Venvaris Dacoderm, 75ml, Dacia Plant
Flaxivert x 60 caps. moi
A-DERMA EXOMEGA CONTROL CREMA 400ML
Queen's Solitaire Spice 90 de purtari 2 lentile/cutie
Masca detoxifianta cu efect iluminator pentru toate tipurile de ten Bio Organic, 50ml, Nuxe
Ulei tratament pentru par, 200ml, Trio Verde
chevron-right-circle