Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Garnier masca Pure Active Charcoal Peel Off, 50ml

Beneficii Garnier masca Pure Active Charcoal Peel Off:Acum puteți scăpa ușor de punctele negre și imperfecțiunile feței cu ajutorul măștii exfoliante împotriva punctelor negre, cu cărbune activ, Pure Activ de la Garnier.ajută la eliminarea punctelor negreîndepărtează impuritățile din poriaplicare ușoarărăsfață și îngrijește tenulIngrediente Garnier masca Pure Active Charcoal Peel Off:cărbune activ - ajută la curățarea pielii și la prevenirea inflamației poriloracid salicilic - are efect antibacterian și îndepărtează impuritățileMod de aplicare Garnier masca Pure Active Charcoal Peel Off:Întindeți uniform pe față o cantitate suficientă în zona T (nas, frunte și bărbie) și lăsați masca să se usuce, apoi eliminați stratul uscat. Este indicat ca la final să curățați pielea bine și să aplicați cremă pentru față. Se repetă de 3 ori pe săptămână.

Acest produs Garnier masca Pure Active Charcoal Peel Off, 50ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

35.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Balsam de par Color Security - Fine to Normal, 250ml, Color Wow
OPTIBAC 116 PROBIOTIC SACCHAROMYCES BOULARDII 16 CAPSULE
Tus de ochi gel - Foxy Black, 2g, Cupio
Apivita Masca hidratanta cu Aloe Vera, 50ml
Lotiune de corp Cherry Blossom, 500ml, L'Occitane
Vitamina K2 si D3 lichida 30 ml Marnys
Stafide Bio, 250g, Rapunzel
Scutece chilotel de noapte pentru baietei 8-12 ani, 54 bucati, Ninjamas
Bio Chrom 100 mcg, Pharma Nord, 30 tablete filmate
chevron-right-circle