Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Sampon
  6. /
  7. Batiste Fresh sampon uscat,...

Batiste Fresh sampon uscat, 200ml

Beneficii Batiste Fresh sampon uscat:Șampon uscat Batiste Dry Shampoo Fresh.Șampon uscat Batiste Dry Shampoo Fresh cu aromă proaspătă delicată. Curăță ușor părul și îndepărtează excesul de sebum. Lasă părul luxuriant, strălucitor și parfumat. Șampon uscat Batiste Dry Shampoo Fresh revigorează instantaneu părul slăbit, fragil și gras. Dați părului un parfum proaspăt și revigorant.Curăță imediat părul fără apăElimină excesul de sebumPărul miroase plăcutMod de utilizare Batiste Fresh sampon uscat:Se agită bine. Aplicați uniform pe păr de la o distanță de 30 cm. Masați ușor și pieptănați părul.

Acest produs Batiste Fresh sampon uscat, 200ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

16.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

RNW Masca servetel pentru ten cu probleme Cica Source, 27 g
Proteine din zer + izolat proteic syntha 6 aroma Cookies & Cream , 1.73kg, BSN
Spuma de curatare din gama Apa+, 250ml, Synergy Therm
Gel de spalare pentru fata si barba Mr.Wild, 200ml, 4Organic
Sampon lichid pentru par gras, 1000ml, Sabio
Ulei pur de migdale dulci, 100ml, Nutrific
Gomaj enzimatic Effect Peeling, 75ml, Dr.Grandel
Paleta de farduri The Nude Edition 10 - Pretty In Nude, 10g, Essence
Grisine cu susan si faina integrala, 50g, SanoVita
chevron-right-circle