Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

ALEVIA Ceai de galbenele, 20 plicuri

ALEVIA Ceai de galbenele este recomandat ca adjuvant în:Gastrită, ulcer gastro-duodenalPentru uz extern: răni, eczeme, arsuri solare, acnee, leucoree.Compozitie: Flori de Gălbenele (Calendulae flos) 100%.Beneficii ALEVIA Ceai de galbenele:Susține sistemul digestiv și hepatobiliarContribuie la sănătatea mucoasei orofaringieneAjuta la funcționarea normală a ciclului menstrualPentru uz extern are acțiune cicatrizantăMod de preparare:Uz intern: câte 1 linguriță de plantă la 200ml apă clocotită, se acoperă și se lasă 5 – 7 minute.Uz extern: câte 3 – 4 lingurițe de plantă la 200ml apă clocotită, se acopera 10 – 15 minute.Mod de adminstrare:Uz intern: 2 căni pe zi.Uz extern: comprese, băi locale.

Acest produs ALEVIA Ceai de galbenele, 20 plicuri din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

3.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Tampoane pentru sani SCF254/24, 24 bucati, Philips Avent
AHAVA CREMA HIDRATANTA DE ZI ANTIRID SPF20 50ML
Pudra proteica cu aroma de Strawberry-Vanilla Premium Whey, 500g, Weider
Cotiera cu tampoane de presiune M, 1 bucata, Futuro
Gerovital Sun Spuma protectie solara SPF30, 150ml
Cosmetic Plant Lotiune corp catifelanta ulei de cocos si vitamina E, 200ml
MICROLIFE CANTAR WS 50
ZDROVIT PREVOMIT KIDS ACADELE 6BUC
Suzeta ortodontica pentru 18-36 luni Fun Albastru/Verde 2 bucati, Tommee Tippee
chevron-right-circle