Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Ziaja Baltic Home Spa, Scrub pentru corp cu macrogranule, 300 ml

Beneficii Ziaja Baltic Home Spa, Scrub pentru corp cu macrogranule, 300 ml:Curata perfect pielea,Netezeste pielea,Indeparteaza de pe piele punctele negre,Lipseste pielea de excesul de sebum,Improspateaza.Mod de utilizare Ziaja Baltic Home Spa, Scrub pentru corp cu macrogranule:Aplicati pe o fata umeda, masati usor si apoi clatiti bine cu apa. Evitati zona ochilor.

Acest produs Ziaja Baltic Home Spa, Scrub pentru corp cu macrogranule, 300 ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

26.5 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Mist Relief Cica, 120ml, Tenzero
Gel racoritor pentru picioare Balance Ice, 75ml, Efasit
Sintusin, 12 comprimate moi de supt
Gerovital Kids Vanilla Puffs Spuma de Dus 3 ani+ 200ml
NUTRICOLOR ND00505 VOPSEA PAR 5.05 CHESTNUT LIGHT BROWN 140ML
URIAGE 1er BEBE Crema de curatare, 500 ml
Ceai Eco de Craciun, 35,7 gr, Yogi Tea
Emulsie cutanata, 100ml, Neoviderm
Fluid invizibil cu protectie solara SPF 50+ textura ultra-fluida pentru ten sensibil fara parfum Anthelios UV-Mune 400, 50ml, La Roche-Posay
chevron-right-circle