Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Crema hidratanta de zi cu SPF 30 Redness Control PRO, 50 ml, Cetaphil

Beneficii Cetaphil Crema hidratanta de zi cu SPF 30 Redness Control PRO:Formulata special cu alantoina, extract de lemn dulce si cafeina pentru calmarea rosetei, iar vitamina E bogata in anti-oxidanti asigura protectia impotriva radicalilor liberi de suprafata;Asigura protectie UVA/UVB, avand SPF 30; Formula nuantatoare ascunde imediat aspectul de roseata;Produs testat dermatologic, cu eficacitate dovedita clinic, delicat pentru pielea sensibila.Ingrediente:Apa, dimeticona, dioxid de titan [nano], caprilil meticona, oxid de zinc [nano], cetildigliceril tris (trimetilsiloxi) sililetil dimeticona, glicerina, c12-15 benzoat de alchil, izohexadecan, dicaprilil carbonat, silice, alantoina, alcool benzilic, cafeina, ci 77288, ci 77491, ci 77492, ci 77499, glicirizat de dipotasiu, etilhexilglicerina, lecitina hidrogenata, sulfat de magneziu, metilpropandiol, tocoferol, trietoxi caprilil silan, trisiloxan. FIL.1377.V00.Mod de utilizare:Se aplica pe fata in fiecare dimineata, cu 15 minute inainte de expunerea la soare, dupa curatarea in prealabil a tenului.

Acest produs Crema hidratanta de zi cu SPF 30 Redness Control PRO, 50 ml, Cetaphil din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

128.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Rame ochelari de vedere dama Guess GU8270 001
SENI LADY SLIM EXTRA ABSORNANTE INCONTINENTA 15 BUCATI
Penseta oblica profesionala Solingen, 1 bucata, Parsa Beauty
Sampon pentru copii Baby4You, 250ml, Tis Farmaceutic
Fillerina 932 ochi si pleoape grad 3 Plus
Rame ochelari de vedere dama Ana Hickmann AH6510 E01
Ulei Baby cu galbenele, 200ml, Weleda
Ulei de cocos virgin presat la rece Bio, 500ml, Organic India
RILASTIL AQUA Gel de curatare hidratant, 200 ml
chevron-right-circle