Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Herbolax, 20 comprimate

Beneficii Herbolax:stari de constipatie (fiind recomandat si gravidelor fara a crea dependenta sau contractii abdominale);prevenirea crizelor hemoroidale;tulburari digestive;pregatirea tubului digestiv pentru explorari digestive;diete.Mod de administrare Herbolax:Administrat zilnic, este eficient in corectarea constipatiei si normalizarea tranzitului intestinal fara iritarea colonului, fara a crea dependenta si crampe abdominale.Ingrediente Herbolax:Extract din Ipomoea turpethum, Terminalia chebula, Cichrium intybus, Cassia occidantalis; Pulberi de Zingiber officinale, Embelia ribes.Mod de administrare Herbolax:Pentru obtinerea unor rezultate favorabile in imbunatatirea starii de sanatate, acest produs se poate administra astfel: 1-3 tablete cu 1/2 ora inainte de cina, sau la nevoie.

Acest produs Herbolax, 20 comprimate din categoria Digestie sanatoasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

15.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ceai de rostopasca, 50g, AdNatura
Gel antibacterian pentru rani cu miere de Manuka, 25g, Comvita
Crema antirid pentru ochi sensibili, 15ml, Eye Care Cosmetics
Spuma demachianta cu aloe vera si musetel, 100ml, Sabio
Tinctura de Dragaica, 200ml, Dorel Plant
Vitamina K2 100Mcg, 60 capsule gelatinoase moi, GNC
Supliment natural pentru igiena orala si preventie parodontoza, 12 doze x 3ml, Bio Prop
Cupa menstruala Marimea S Roz, 1 bucata, Iriscup
Tonic energizant de par pentru femei, 200 ml, Parusan
chevron-right-circle