Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Always Platinum Super Plus, 7 bucati

Cu un strat superior absorbant pentru o senzatie de mai mult confort. Acum cu molecule active speciale, care neutralizeaza mirosul in loc sa il mascheze.Beneficii Always Platinum Super Plus:Absorbantele igienice Always Platinum ofera cea mai buna combinatie de confort si protectie din gama absorbantelor Always;Always Platinum ofera mai mult confort (comparativ cu Always Ultra) datorita celor 1000 de micro-tampoane si noilor sale aripioare matasoase;De asemenea, ofera mai multa protectie (comparativ cu Always Ultra) datorita barierelor laterale de protectie si a miezului ultra absorbant care tine umezeala departe de piele.

Acest produs Always Platinum Super Plus, 7 bucati din categoria Tampoane si Absorbante se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

10.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Iod organic, 60 capsule, Hypericum
Cartilaj de rechin, 30 capsule, AdNatura
KLORANE BEBE CREMA NUTRITIVA COLD CREAM 40ML
SILITHOR 60 CAPSULE PROMO 1+1 GRATIS
Rame ochelari de vedere barbati Polarizen 4040 C2
Set tratament impotriva caderii parului fin SYS 2 Sampon 150ml + Balsam 150ml + Tratament leave-on 40ml, Nioxin
Omni-Biotic Migra, 30 plicuri x 3g, Institut AllergoSan
Spray styling zilnic Frizz Ease Dream Curls, 200 ml, John Frieda
Crema intens hidratanta 24h, 220ml, Cetaphil
chevron-right-circle