Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Extract din muguri de ALUN, 50 ml

Beneficii Extract din muguri de ALUN:Ficat: ajuta la refacerea tesutului hepatic fibrosclerozat;Plamani: ajuta la refacerea elasticitatii tesutului pulmonar.Ingrediente Extract din muguri de ALUN:Extractul gemoterapic este obtinut din muguri proaspeti de *Alun (Corylus avellana), prelucrati conform retetei farmaceutice de macerat glicerinic.Contine alcool etilic de cereale 18% vol.* Planta recoltata ecologic. Certificare ecologica EcoInspect Ro-008.Mod de administrare Extract din muguri de ALUN:Adulti si copii peste 7 ani: in general, cate 2 ml, in putina apa, de 2-3 ori pe zi, inainte de mese.1 ml=aprox. 25 de picaturiIn cazul asocierii cu alte extracte gemoterapice, se va administra o data pe zi.Durata administrarii poate varia intre 1-3 luni de zile. Se poate repeta administrarea dupa 1 sau 2 luni de pauza.

Acest produs Extract din muguri de ALUN, 50 ml din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

30.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Aminoacizi cu aroma de pepene rosu IBCAA, 450g, Genius Nutrition
Bautura instat de orez, 350g, TopNatur
HIPP 2342 CEAI NURSING PENTRU ALAPTAT 200G
Pila ceramica dubla pentru piele ingrosata, 1 bucata, Efasit
SESDERMA ABRADERMOL CREMA MICRODERMABRAZIUNE 50G
Gel protectie solara Aqua Perfect UV Sun Gel SPF50+/PA++++, 50ml, Orjena
Sampon reparator, 500ml, La Maison Espagnole
HARTMANN OMNIPLAST PLASTURE ROLA SUPORT TEXTIL 2.5CM X 5M X 1BUC
Ulei din chimen negru (negrilica) presat la rece, 10ml, Solaris
chevron-right-circle