Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Mama si copilul
  4. /
  5. Ingrijire piele si par
  6. /
  7. Chicco Baby Moments Sensitive...

Chicco Baby Moments Sensitive Lotiune dermatologica fluida pentru corp, 500 ml, 0 luni+

Beneficii Chicco Baby Moments Sensitive Lotiune dermatologica fluida pentru corp:formula delicata pentru masajul bebelusului cu 97% ingrediente naturale, care lasa pielea delicata si catifelata;formula imbogatita cu vitamina E si extract de ulei din bumbac;produs testat dermatologic si oftalmologic sub control pediatric;ambalaj confectionat din 100% plastic reciclat pentru protejarea mediului inconjurator;produsul se poate utiliza "din cap pana in picioare";se absoarbe foarte repede, lasand pielea elastica si catifelata.

Acest produs Chicco Baby Moments Sensitive Lotiune dermatologica fluida pentru corp, 500 ml, 0 luni+ din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

51.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Sampon Repair, 440ml, Syoss
Baton proteic cu aroma de ciocolata iBar, 60g, Genius Nutrition
Spray filler cu keratina pentru par deteriorat Repair My Hair, 100ml, Natura Siberica
Sampon hidratant pentru par normal, 500ml, Babaria
AUTAN MULTI-INSECT SPRAY 100ML
Ficat Formula, 60 capsule, Nutrific
Avent Suzete Ultra Air design figurine 0-6 luni fete, 2 bucati SCF 080/06
Proctoliz Med Crema Antihemoroidala X 25G
Sampon tonifiant cu menta, 500ml, Gamarde
chevron-right-circle