Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

SANA Bandaj elastic,15 cm x 3 m

Bandajul elastic SANA se recomanda ca bandaj in situatia in care va confruntati cu intinderi de tendoane, vene varicoase, traume sportive sau rani, dar si ca material pentru pansamente.Beneficii SANA Bandaj elastic:Este un bandaj cu nivel sporit al elasticitatii;Permite aerisirea suprafetei pansate si circulatia normala a sangelui;Are textura moale si este prevazut cu cleme metalice, special pentru sustinere;Acesta poate fi, cu usurinta, utilizat pe intervale lungi de timp si in orice zona, oricand este necesar.

Acest produs SANA Bandaj elastic,15 cm x 3 m din categoria Dispozitive Medicale se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

7.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema emolienta Exomega Control, 200ml, A-derma
Set linguri cu maner lung, +3 luni, 3 bucati, PUR
Scutece bio hipoalergenice 4-9kg marimea 3, 54 bucati, Carryboo
Dropsuri cu miere de Manuka MGO 400 si ghimbir cu lamaie, 65g, Manuka Health
ABOCA RUSCOVEN BIO GEL 100ML
Bioderma Sensibio Lapte demachiant, 250ml
Troca Flu Act 10 plicuri
Ochelari de soare dama Versace VE4417U 388/89
Burete make-up Sweet Pastel - Chocolate, 1 bucata, Cupio
chevron-right-circle