Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Nutritie sanatoasa
  4. /
  5. Fructe deshidratate
  6. /
  7. Sanovita Curmale Fara Samburi,...

Sanovita Curmale Fara Samburi, 500 g

Beneficii Sanovita Curmale Fara Samburi:Au capacitatea de energizare, datorita zaharurilor naturale pe care le contin;Combat anemia, datorita faptului ca in compozitia lor gasim un element importat: fierul;Sunt indicate femeilor insarcinate sau care alapteaza, intrucat intaresc musculatura peretilor uterului si adauga nutrienti importanti laptelui matern;Contin fibre, ceea ce inseamna pentru cel care le consuma o mai buna digestie;Contin antioxidanti care ajuta la intarirea sistemului imunitar si scad riscul de cancer;Reduc riscul de atac cerebral, sprijinind sistemul circulator;Au in compozitie fluor, care ne protejeaza dantura de atacul cariilor dentare;Reduc constipatia, mai ales daca sunt consumate inainte de culcare, alaturi de o cana de ceai cald sau lapte vegetal.Ingrediente Sanovita Curmale Fara Samburi:Curmale. Produsul poate contine samburi.Mod de consum Sanovita Curmale Fara Samburi:Se pot consuma in diferite modalitati, de la fructele in stare proaspata si pana la cele uscate, sub forma de sirop sau vin. In forma uscata se mananca pe post de gustare sau, taiate marunt, se vor adauga in dulciuri (de la biscuiti, briose, budinci sau torturi) sau in preparate sarate, gen cuscus sau orez.

Acest produs Sanovita Curmale Fara Samburi, 500 g din categoria Nutritie sanatoasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

12.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

CHICCO 2321-9 PASTA DE DINTI 12LUNI+ CU AROMA DE CAPSUNI 50ML
Rame ochelari de vedere unisex Ray-Ban RX7185 8234
Biscuiti ciocolata integrala crocanta cu fulgi de ovaz, 280g, Gullon
Antifumat, 60 capsule, Hypericum
Fard bio pentru obraz Rose Pêche, 7g, Charlotte Bio
Bioflu Junior x 100ml sirop Biofarm
Tri Tone Light Green 90 de purtari 2 lentile/cutie
Medigram crema, 30 ml, Meditrina
Omni Biotic 10, 10 plicuri, Institut AllergoSan
chevron-right-circle