Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Sanovita Bulgur, 500 g

Beneficii Sanovita Bulgur:Bulgurul are in compozitie multe fibre, din care majoritatea insolubile, cu ajutorul carora sprijina sistemul tau digestiv, ajuta miscarile peristaltice, combate constipatia si pastreaza o perioada lunga de timp senzatia de satietate;Aceleasi fibre reduc secretia bilei si ajuta la prevenirea calculilor biliari;Datorita continutului scazut de sodiu, grasimi saturate si colesterol, te sprijina in prevenirea afectiunilor cardiovasculare. Mai mult chiar, consumul de bulgur in mod regulat poate sa conduca la scaderea triglieridelor;Vitaminele din complexul B prezente in bulgur, liamina, niacina si acidul folic sustin circulatia sanguina;Mancarea pe baza de bulgur iti ofera energie datorita continutului de carbohidrati. In fapt, o cana de bulgur gatit contine aproximativ un sfert din necesarul zilnic recomandat de carbohidrati;Prin continutul de fier, sprijina procesele din sange, intareste sistemul imunitar si te ajuta in dobandirea unei pieli elastice si sanatoase;Magneziul pe care il aduce organismului tau, te va ajuta in buna functionare a creierului si a sistemului nervos in general;Bulgurul este considerat de specialistii in nutritie un bun aliment antiinflamator.

Acest produs Sanovita Bulgur, 500 g din categoria Nutritie sanatoasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

10.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema Cover Touch cu SPF50+ auriu Photoderm, 40ml, Bioderma
Unguent cu galbenele, 20g, Plafar
Glucoza x 200 g Vitalia K
Spuma pentru bucle Curlz, 250ml, Got2B
Ser depigmentant Clairial, 30ml, SVR
Chipsuri bio din linte cu masline si ierburi de Provence, 50g, Croustisud
Rame ochelari de vedere unisex Polarizen AS6462 C3
BIO-SUN INSTANT 10PLICURI
Paste tricolore Cars Bio, 300g, Dalla Costa
chevron-right-circle