Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Skin Repair lotiune corp, 325 ml

Beneficii Skin Repair lotiune corp:asigura o refacere instantanee;hidrateaza si protejeaza impotriva uscarii pielii timp de 48 de ore;ajuta la prevenirea eruptiilor asociate pielii uscate, cu mancarimi;se absoarbe rapid in piele;este rezistenta la apa.Mod de utilizare Skin Repair lotiune corp:Aplicati o cantitate mica de produs pe pielea uscata.Concentrata si foarte eficienta crema de corp O'Keeffe's Skin Repair nu lasa urme grase, nu are miros si este hipoalergenica.Poate fi utilizata in siguranta pe pielea afectata de diabet si eczeme.

Acest produs Skin Repair lotiune corp, 325 ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

75.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ochelari de soare dama Guess GU7784 28F
Crema naturala cu rostopasca, 20g, Steaua Divina
Cartilaj de rechin, 60 capsule, AdNatura
Sirop cu miere si propolis Vitaminizantus, 200ml, Faunus Plant
Rame ochelari de vedere unisex Polarizen ASR2023 C4
MUSTELA MATERNITE ULEI ANTIVERGETURI 105ML
Vopsea de par demi permanenta fara amoniac 10/3, 60ml, Londa Professional
Deodorant roll-on Goji Berries & Pomegrante, 50ml, BeBio
Masca coloranta tratament cu Keraguard Perfect Pearl Pastel, 200ml, SensiDo Match
chevron-right-circle