Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Dispozitive Medicale
  4. /
  5. Termometre
  6. /
  7. Hartmann Thermoval Baby Termometru...

Hartmann Thermoval Baby Termometru non contact pentru bebelusi

Caracteristici si recomandari Hartmann Thermoval Baby Termometru non contact pentru bebelusi Acest dispozitiv medical este recomandat pentru masurarea temperaturii corpului, a obiectelor (spre exemplu un biberon de lapte)  si a mediului ambiant; Ofera masurare rapida datorita tehnologiei infrarosu; Este prevazut cu alarma optica de febra; Memoreaza ultimele 10 valori masurate, astfel incat sa puteti tine un istoric; Se vinde impreuna cu o cutie de pastrare, foarte practica si in caz de transport; Usor de folosit. COMANDA HARTMANN THERMOVAL BABY TERMOMETRU NON CONTACT, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS 

Acest produs Hartmann Thermoval Baby Termometru non contact pentru bebelusi din categoria Dispozitive Medicale se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

235.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Milupa Piure de fructe mere, pere, banana, caise, 90g
Tratament hranitor pentru par cu ingrediente naturale P.U.R.E, 200ml, Londa Professional
Ceai de chimen, 50g, AdNatura
Rasnita cu vanilie bourbon Bio, 7.5g, Solaris
ZDROVIT VIZIK ALLERGY PICATURI PENTRU OCHI 10ML
Ceai Eco avocado, piersica & ghimbir, 25 plicuri, Tipson
Tinctura Eco de gheara diavolului Harpagophytum Procumbens, 50ml, Ladrome
Vitamin D3, 60 jeleuri gumate, Badagoom
Aquilea Sueno, 30 comprimate
chevron-right-circle