Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

DACIA PLANT Antiviral, 60 comprimate

Beneficii DACIA PLANT Antiviral:intarirea sistemului imunitar;sustinerea organismului impotriva virusilor.ACTIUNI:antivirala;stimulenta imunitara.Ingrediente DACIA PLANT Antiviral:Ingrediente/comprimat: astragalus (Astragalus membranaceus) - extract hidroalcoolic 10:1 din radacina (150 mg); anason (Pimpinella anisum) - fructe (125 mg); propolis (100 mg); iarba-mare (Inula helenium) - radacini (75 mg); echinacea (Echinacea purpurea) - extract hidroalcoolic 10:1 din parti aeriene (50 mg); ulei esential de tea-tree (Melaleuca alternifolia) (4 mg); ulei esential de cimbru (Thymus vulgaris) (1 mg); agenti de incarcare: celuloza microcristalina, lactoza monohidrat; agent antiaglomerant: dioxid de siliciu coloidal.Mod de administrare DACIA PLANT Antiviral:Adulti si tineri peste 15 ani: cate 2 comprimate de 3-4 ori pe zi.Copii intre 5 si 15 ani: cate 1 comprimat de 3 ori pe zi.Se recomanda cure de 3 luni cu 3 saptamani pauza.Produsul se administreaza cu 30 de minute inaintea mesei.Comprimatele se inghit cu apa. in caz de dificultate la inghitire, comprimatele se pot rupe in doua.Precautii / Atentionari DACIA PLANT Antiviral:Sarcina, alaptare, intoleranta la propolis, lactoza sau la oricare dintre componentele produsului.

Acest produs DACIA PLANT Antiviral, 60 comprimate din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

32.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Fard de pleoape Highlighting 010 - Highlight To Hell, 2g, Catrice
Elgydium ata dentara antiplaca, 50m
Ulei de curatare True Pure Cleansing Oil, 150ml, Orjena
Dr. Max Vitalolly Cherry​, 6 acadele
Manusi umede pentru toaletarea fara clatire a pacientilor, 4 bucati, Abena
Crema dermoabraziva delicata Modern Friction, 125ml, Origins
Crema balsam intens emolienta Ivahidra+ A.D, 400ml, Ivatherm
Spuma pentru picioare si piele uscata cu 10% uree, 125ml, Efasit
Masca vegana pentru netezirea parului Care, 200ml, JOC
chevron-right-circle