Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Masti de par si...
  6. /
  7. Noah Masca naturala Anti-Yellow...

Noah Masca naturala Anti-Yellow cu extract de afine 2.6, 250ml

Beneficii Noah Masca naturala Anti-Yellow cu extract de afine 2.6:Pentru par blond, gri, alb sau decolorat;Extract de afine;Produsele NOAH nu contin silicon, parabeni, parafina, uleiuri minerale , DEA si SLS;Produsele NOAH au un PH intre 2.8 and 5.Ingrediente Noah Masca naturala Anti-Yellow cu extract de afine 2.6:Aqua [Water], Cetearyl alcohol, Distearoylethyl hydroxyethylmonium methosulfate, Behenamidopropyl dimethylamine, Coco-caprylate, Vaccinium myrtillus fruit extract, Hydrolyzed rice protein, Sodium lactate, Sodium PCA, Dicaprylyl ether, Lauryl alcohol, Glycerin, Coco-glucoside, Glyceryl oleate, Fructose, Glycine, Inositol, Lactic acid, Niacinamide, Urea, Phenoxyethanol, Citric acid, Parfum [Fragrance], Ethylhexylglycerin, Acid Violet 43, Hexyl cinnamal, Limonene.Mod de utilizare Noah Masca naturala Anti-Yellow cu extract de afine 2.6Dupa samponare, aplicati pe lungimea parului uscat cu un prosop si lasati-l timp de 3-5 minute, apoi clatiti bine. In caz de contact cu ochii, clatiti bine.

Acest produs Noah Masca naturala Anti-Yellow cu extract de afine 2.6, 250ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

36.6 Lei
Comanda Online

Alte Produse

SECOM URO-CARE CU CRANACTIN 30 CAPSULE
Stick pentru buze cu SPF50+, 150ml, Lovren
WALMARK LECITINA 1200MG X 30 CAPSULE
Pansament Sorbalgon 5x5 cm, 10 bucati, Hartmann
Termometru auricular cu infrarosu, Medel Ear Temp
Ostart Essential D3 400.000 UI picaturi, 20 ml
Sampon pentru par normal si gras Oblepikha, 400ml, Natura Siberica
Plantur 21 Longhair Sampon 200 ml
Lantisor suzeta Colour Block Maroon, 1 bucata
chevron-right-circle