Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Noah Spray corector cu vitamina B5 pentru acoperirea radacinii parului - CASTANIU DESCHIS, 75 ml

Beneficii Noah Spray corector cu vitamina B5 pentru acoperirea radacinii parului - CASTANIU DESCHIS:Spray corector cu vitamina B5 pentru acoperirea radacinii parului;Ofera un efect luminos si omogen;Produsul se usuca in cateva secunde;Produsul se usuca in cateva secunde;Nu lasa reziduuri;Este eficient atat pe parul uscat, cat si pe cel umed;Culoare: castaniu deschis.Ingrediente Noah Spray corector cu vitamina B5 pentru acoperirea radacinii parului - CASTANIU DESCHIS:Dimethyl ether, alcohol denat., parfum (fragrance), panthenol, cyclopentasiloxane, lauroyl arginine, cystine, sodium cocoyl glutamate, disteardimonium hectorite, propylene carbonate, +/- CI 77492, CI 77491, CI 77499.Mod de utilizare Noah Spray corector cu vitamina B5 pentru acoperirea radacinii parului - CASTANIU DESCHIS:Se agita bine inainte de utilizare si se aplica pe radacinile gri pentru a acoperi uniform parul gri. Aplicatia este usoara si rapida datorita spray-ului special.

Acest produs Noah Spray corector cu vitamina B5 pentru acoperirea radacinii parului - CASTANIU DESCHIS, 75 ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

52.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Avene Hydrance Optimale Riche UV 30, 40 ml
Strong & Long, 90 capsule, Steaua Divina
URIAGE Hyseac masca purifianta peel-off, 50ml
Noah Vopsea de par naturala fara amoniac, Saten inchis (3.0), 140ml
Gel de dus hranitor cu extract de migdale Migdale Power of Plants, 200ml, Lirene
IT'S SKIN The Fresh Masca de fata nutritiva cu extract de morcov, 20 g
Vitamina B6 50 mg, 100 tablete, COS Laboratories
La Cabine 5 x Pure Hyaluronic, KIT 5+1 fiole x 2ml
Crema de ochi Nourish Avocado, 2 x 40ml, Tenzero
chevron-right-circle