Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Mustela - Spuma pentru baie multi-senzoriala, 200 ml Nou

Beneficii Mustela - Spuma pentru baie multi-senzoriala:Curata eficient si delicat;Cu Avocado din cultura organica;Testata dermatologic;Fabricata in Franta;Politica de siguranta a ingredientelor;91% ingrediente de origine naturala;De la nastere;Piele normala - bebelusi si copii;Formula vegana: fara ingrediente de origine animala.Mod de utilizare Mustela - Spuma pentru baie multi-senzoriala:Turnati in palme, diluati in apa din cada, apoi clatiti. Formula fara lacrimi. Toleranta cutanata si oculara ridicata de la nastere*.* bebelusii care au parasit sectiile de neonatologie. ** OCDE 302B.Precautii / Atentionari Mustela - Spuma pentru baie multi-senzoriala:Pastrati la temperatura camerei, nu expuneti la razele directe ale soarelui si nu congelati.

Acest produs Mustela - Spuma pentru baie multi-senzoriala, 200 ml Nou din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

41.1 Lei
Comanda Online

Alte Produse

ZDROVIT SUPRAMAX ARTICULATII OSTEO 30PLICURI
Sampon revitalizant cu keratina Tratament Expert, 150ml, Gerovital
Jucarie de apucare cu inele din lemn si margele din cauciuc natural 694-V1, 1 bucata, Gruenspecht
Set protectii de colturi cu banda adeziva gri, 4 bucati, Reer
Pat de spital manual Liuto
Ceara Acai rezerva pentru kit, 226g, Sliick
Skip-Hop Set farfurii anti-alunecare, Unicorn
Toner calmant si purificator cu apa activa Melissa, 50ml, La Saponaria
Ser pentru fata Soothing Infrared, 30ml, Skintegra
chevron-right-circle