Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Hepiflor pentru copii si bebelusi, 10 plicuri

Beneficii Hepiflor pentru copii si bebelusi:Recomandat pentru restabilirea echilibrului florei intestinale, si in timpul tratamentului cu antibiotice.Hepiflor este un probiotic cu un continut de 5 miliarde de culturi vii care contribuie la mentinerea si restabilirea echilibrului intestinal din tulburari de tranzitie, care pot aparea in urma tratamentului cu antibiotice orale (diareea asociata antibioticelor).Ingrediente Hepiflor pentru copii si bebelusi:Amidon de cartofi (agent de incarcare), culturi de bacterii probiotice (Lactobacillus acidophilus HA-122, Lactobacillus casei HA-108, Bifidobacterium bifidum HA-132), gelatina (capsula), stearat de magneziu (lubrifiant), acid ascorbic (corector de aciditate).Mod de administrare Hepiflor pentru copii si bebelusi:Se recomanda utilizarea a 1-2 plicuri de Hepiflor pe zi, odata cu initierea si pe tot parcursul tratamentului cu antibiotice, la distanta de cel putin 2 ore de administrarea acestora ( inainte sau dupa).Continuarea administrarii inca o saptamana, dupa incheierea tratamentului cu antibiotice.

Acest produs Hepiflor pentru copii si bebelusi, 10 plicuri din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

17.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ceai de urzica vie, 20 plicuri, AdNatura
Tinctura de ginko biloba, 50ml, Steaua Divina
Cryopharma spray pentru inlaturarea negilor si verucilor, 50 ml, Omega Pharma
Tetina anti-colici debit 2, 1luna+, SCY762/02, 2 bucati, Avent
Alchemy Spuma pentru curatarea fetei, 200 ml
NAVATAC GYNO 30 COMPRIMATE FILMATE
Fun Mix, 210g, Sunset Nuts
Biberon 250ml cu tetina silicon 3+ si capac lapte TR101-02
Tonic pentru fata stralucitor Next Level, 100ml, Nacomi
chevron-right-circle