Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Retinovit, 90 capsule moi

Beneficii Retinovit:imbunatateste structura aparatului ocular si ajuta la mentinerea acuitatii vizuale prin ameliorarea sensibilitatii celulelor fotoreceptoare;ajuta la eliminarea radicalilor liberi prin efect puternic antioxidant;creste rezistenta capilarelor sangvine si scade permeabilitatea celulara;stimuleaza microcirculatia venoasa care indeparteaza excesul de lichid din spatiile intercelulare, contribuind la resorbtia edemelor din jurul ochilor.Ingrediente Retinovit:Mod de utilizare Retinovit:1-2 capsule pe zi sau conform recomandarii specialistului. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.Precautii / Atentionari Retinovit:Contraindicat persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului.A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.

Acest produs Retinovit, 90 capsule moi din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

70.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema hidratanta cu panthenol pentru fata si corp Baby, 100ml, Sense of Nature
Nurofen Junior 200mg/5ml aroma capsuni 100 ml
Super Seni Quatro Large 10 Scutece adulti cu sistem inchis
NutriFree Fulgi de cereale din porumb, 250g
Balsam pentru netezirea parului Smoothing, 1000 ml, Alfaparf
Multivitamine barbati Mega Men® 50 Plus One Daily, 60 tablete, GNC
Masca pentru cresterea parului Grow Mask, 230ml, Umberto Giannini
Ochelari de soare copii Ray-Ban Aviator Junior RJ9506S 223/71
Tetina anticolici cu flux redus, 0-3 luni, 2 bucati, Adora
chevron-right-circle