Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

NUK Suzeta Space, silicon, M1, 0-6luni, 2 bucati

Beneficii NUK Suzeta Space, silicon:Creata, in special, pentru pielea sensibila a bebelusilor;Permite circulatia maxima a aerului datorita orificiilor extra-largi pentru ventilare;Tetina cu gat subtire si ingust - reduce presiunea asupra dintilor si a maxilarului;Tetina cu varf plat si parte inferioara neteda - suficient spatiu pentru miscari naturale;Suzeta Space NUK, din silicon: permite pielii sensibile a bebelusilor sa respire;Cutie rezistenta de depozitare, reutilizabila;Varsta: 0-6 luni, fara BPA, 2 per pachet.

Acest produs NUK Suzeta Space, silicon, M1, 0-6luni, 2 bucati din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

31.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Casetă Cadou Gerovital H3 Evolution Perfect Look: Cremă și Apă Micelară
Cereale Grau & Miere cu lapte 6m+, 250g, Danalac
Ulei organic de seminte de in pentru par uscat si fragil, 100ml, La Saponaria
Verset apa de parfum Sensi Piu 100 ml
Neutrogena Refreshingly Clear Gel de curatare fata, 200 ml
Secom GABA, recomandat pentru preventia anxietatii, 60 tablete
Ulei esential pur de ienupar (juniperus communis), 10ml, Sabio
Ochelari de soare unisex Ray-Ban RB3647N 9069A5
Avene Xeracalm A.D Ulei Curatare 400 ml
chevron-right-circle