Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Slabire Rapida
  4. /
  5. Ceai antiadipos
  6. /
  7. SOLARIS Ceai de slabit...

SOLARIS Ceai de slabit cu Goji Berry, 20 doze

Beneficii SOLARIS Ceai de slabit cu Goji Berry:Favorabil arderii grasimilor;Ajuta la mentinerea siluetei;O silueta zvelta se obtine printr-o alimentatie corecta, echilibrata si sport;Ceaiul de slabit Solaris este un ajutor suplimentar care stimuleaza arderea grasimilor;Confera organismului un plus de energie, favorabil arderii grasimilor;Contribuie la eliminarea surplusului de apa din organism;Ajuta la mentinerea siluetei, inhiband senzatia de foame;Produsul este recomandat exclusiv adultilor.Ingrediente SOLARIS Ceai de slabit cu Goji Berry:Mod de utilizare SOLARIS Ceai de slabit cu Goji Berry:1-2 cani pe zi, in cure de 3-4 saptamani, urmate de pauze de 2 saptamani.

Acest produs SOLARIS Ceai de slabit cu Goji Berry, 20 doze din categoria Slabire Rapida se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

9.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ceai cu Ghimbir si lamai verzi, 20 plicuri, Fares
Ceai pentru prostata, 50g, AdNatura
SAFEGUARD SAPUN LICHID CLASIC PURE WHITE X 225ML
NEOMAGNI FORTE 30 COMPRIMATE
Ulei uscat pentru antivergeturi si anticelulita Brazilian Body Lifting Dry Oil, 200ml, Wawa Fresh Cosmetics
Pudra proteica de canepa ECO, 500g, Canah
Ceai cu merisoare si coacaze, 75g, Fares
Crema de maini pentru piele foarte uscata Shea Nourish, 100 ml, Mixa
Ceara Acai rezerva pentru kit, 226g, Sliick
chevron-right-circle